Trendytaart
Prijzen
Bruidstaart
Foto album
Fotoos op facebook
Winkel
Frosting sheets
Workshops
Kinderfeestjes
Recepten
Contactformulier


Frosting sheets

 

Een frosting sheet is een dun velletje suikerwerk op zetmeelbasis op een plastic schutvel (A4-formaat). Met behulp van een foodprinter en eetbare inkt kan hier een afbeelding of foto op geprint worden.

Denk bijv. aan een leuk plaatje van een favoriete tekenfilmfiguur of gewoon een leuk printje voor een tas-taart of randje onderaan de taart.

De frosting sheet kan heel gemakkelijk op maat geknipt worden. Daarna de met fondant of marsepein beklede taart heel licht bevochtigen en het plaatje erop plakken.

 

Hoe werkt het:

·         Zoek één of meer plaatjes of foto’s die je wilt laten printen

·         Plak de plaatjes in het gewenste formaat in een Word document. Houd een marge rondom van minimaal 1 cm aan en bovenaan een marge van minimaal 1,5 cm.

Zorg dat de plaatjes voldoende groot zijn, anders wordt de print onscherp!

·         Stuur een mail met je Naam, Adres, Woonplaats, Telefoonnummer         naar gonnieve1971@gmail.com  Vergeet niet je document met de plaatjes als bijlage mee te sturen.

·         Je ontvangt z.s.m. een mail met betaalgegevens terug.

·         Zodra de betaling binnen is bij Trendytaart wordt de print naar je toegestuurd.

.         Afhalen kan ook. Geef een datum en tijd mee wanneer je ze op wilt halen.

 

Tip: probeer een A4 vol te krijgen met plaatjes. Dat maakt qua kosten niet uit, en de print kun je bewaren voor een volgende taart of cupcakes.

 

Let op: door het gebruik van levensmiddelenkleurstof kunnen er kleurverschillen met het origineel ontstaan! Dit geldt met name voor blauw,- en roze/rood tinten. 

 

Kosten:

·         Per sheet:  € 7,95 incl. verzendkosten

·         Prijs bij afhalen: € 6,50 per sheet

Top
Trendytaart